El passat divendres dia 22 de juny, vàrem celebrar la festa del finalista del curs 2016-2017.

Una festa que en els seus inicis va començar com a una modesta celebració a la sala d’actes de l’institut, per entregar els premis i diplomes de final de curs, als alumnes que finalitzaven els estudis.

Ha anat creixent en assistència d’alumnes i dels seus familiars, això va fer que la sala d’actes es quedés petita i ens va forçar a traslladar l’acte al patí de l’institut ja fa uns cursos.

La celebració al pati també comporta una sèrie d’incomoditats, bàsicament perquè es fa en una data en que a les 19h. encara toca el sol i fa molta calor.

Aquest curs, cam ja vàrem fer el curs passat, s'ha cel·lebrat al Palau Firal i de Congressos de Tarragona, que disposa d’una gran amplitud d’espais i garantitza la comoditat de tots els assistents.

L'acte es va desenvolupar segons el programa d’actes previst i va ser un èxit de participació, tant d’alumnes com dels seus familiars i professors de l’institut.

Volem agrair la participació i col·laboració de tots els estudiants, els seus familiars, així com del professorat i la resta del personal que han fet possible aquest acte.

Al finalitzar els alumnes participants van passar per un PhotoCall i es van fer la foto de grup.

   Ja tenim les fotos de la festa al Facebook de l'institut