Col·laboració amb centres educatius a Flandes

La Coordinació de Mobilitat de l'Institut Vidal i Barraquer ha anunciat una destacada col·laboració amb centres educatius de Flandes, Bèlgica, proporcionant a quatre dels seus alumnes una oportunitat única per realitzar pràctiques en llars d'infants i residències d'avis a Tarragona.

Aquesta iniciativa, destinada a enriquir l'experiència educativa dels estudiants, ha estat descrita com una experiència molt positiva per part dels participants, així com per l'equip docent. Les pràctiques en aquestes institucions han ofert als alumnes una visió global i enriquidora dels diferents àmbits professionals relacionats amb la infància i la gent gran.

La intenció és repetir aquest tipus d'experiències en el futur, amb l'objectiu de continuar fomentant la internacionalització i l'aprenentatge experiencial entre els estudiants.

Aquesta iniciativa no només ha enfortit els llaços entre l'Institut Vidal i Barraquer i altres centres educatius a l'estranger, sinó que també ha proporcionat una plataforma per al creixement personal i professional dels estudiants, preparant-los per a futures oportunitats en un món cada vegada més globalitzat.