Participació a La Marató

L'institut ha participat en La Marató de TV3, la temàtica d'aquest any ha sigut la salut sexual i reproductiva. L'alumnat del CFGS d'Animació sociocultural i turística ha dut a terme una campanya de sensibilització al centre, aprofitant que la temàtica de la Marató aquest any és propera als i les joves. Per això han dissenyat diverses activitats de sensibilització que s'han desenvolupat durant el mes de novembre i desembre: Tallers sobre VIH, gimcana de les Infeccions de Transmissió Sexuals, cinefòrum sobre tabús de la menstruació, les ITS i VIH, i finalment una marató de jocs de taula.

Per recaptar fons es podien fer donacions durant les activitats i també s'han posat a la venda xapes dissenyades per l'alumnat del CFGS de Publicitat i Màrqueting, i en total s'ha recaptat 300€ que s'han donat a la Marató.

En el conjunt de les activitats hi hauran participat gairebé un miler d'alumnes; aquesta campanya de sensibilització ha permès arribar a un gran nombre de joves a la vegada que l'alumnat d'animació ha pogut dur a terme un projecte d'aprenentatge servei.

Ha sigut una gran experiència.

 Participació a La Marató