Certificat de professionalitat Serveis a la Comunitat - Proves de competències clau

Us informem que les proves per avaluar les competències clau (competència lingüística i matemàtica) que us facilitaran l'accés al certificat de professionalitat SSCS0208, tindran lloc el proper dilluns 13 de novembre a les 15h a l'institut Vidal i Barraquer (Rambla President Lluís Companys, 3. Tarragona) 
 
Recordeu que podeu consultar la informació relativa al Certificat de professionalitat de nivell 2, SSCS0208: Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials a la web del centre: https://vidalibarraquer.net/index.php/cicles-de-la-familia-de-serveis-a-la-comunitat/cert-prof-sscc. Allà trobareu informació sobre el contingut, relació professional, mòduls formatius ofertats i requisits d'accés.
 
 
Aquest certificat està adreçat tant a persones que van començar els estudis i no els van acabar, treballadors i treballadores que necessiten la titulació per exercir la feina a residències i altres institucions, o aquells antics estudiants (o estudiants actuals) als que podem oferir una reorientació.