Campionat CatSkills 2023

El dia 22 de maig va tenir lloc al centre el Campionat per al concurs Catskills. El concurs Catskills és una mena d’olimpiada de FP en què alumnes de centres de tot Catalunya mostren les seves habilitats en una especialitat concreta, i l’Institut Francesc Vidal i Barraquer ha estat el centre organitzador de l’especialitat “Suport de xarxes” (Skill 39) en l’edició de 2023.

En l’organització de l’esdeveniment hi van col·laborar el Departament d’Informàtica, el Departament d’Administració i Gestió i la direcció del centre. Van participar al campionat els instituts Esteve Terradas i Illa de Cornellà, Escola del Treball de Barcelona, Baix Camp de Reus, Thos i Codina de Mataró, l’Estatut de Rubí, Sabadell, Poblenou de Barcelona, Carles Vallbona de Granollers, la Caparrella de Lleida i Gabriela Mistral de Sant Vicenç dels Horts. 

La jornada va començar amb una rebuda a la sala d’actes. Tot seguit va començar la competició, que es va fer en una aula d’informàtica i va durar fins l’hora del dinar, que també es va fer a la cantina del centre. Finalment es va fer l’acte de cloenda i l’entrega de premis.

Els guanyadors del Campionat CatSkill 39: Suport de Xarxes van ser:

  • Or: Maria Vendrell Garcia de l’Institut Esteve Terradas i Illa de Cornellà
  • Argent: Alex Castro Jariod de l’Institut Thos i Codina de Mataró
  • Bronze: Víctor Dominguez Domenche de l’Institut Carles Vallbona
Els patrocinadors del primer premi són el PUE Academy,i han regalat una plaça de formació en el curs oficial Cisco Certified Networking Associate - CCNA v7 (valorat en 1000€)
 

Felicitar a tots els alumnes participants al campionat, que ho van fer tots molt bé, i molts ànims al guanyador que anirà el proper any al SpainSkill