VIDALFEST, El Talent Show del 2023!

L'alumnat de 2n d'Animació Sociocultural i Turística ha tornat a organitzar un Talent Show! Aquest any l'ambientació era un Festival jove, el VidalFest, i van preparar tota la decoració i atrezzo amb aquesta temàtica.

Aquest esdeveniment estava obert a tothom que volgués participar i mostrar el seu talent. Va haver-hi actuacions molt diverses i de gran nivell per part de l'alumnat del centre que va cantar, ballar, tocar la guitarra,... i també hi va actual la coral de professorat per primera vegada.

Darrera l'organització d'aquest esdeveniment hi ha moltes hores de feina realitzant el disseny dels cartells, les activitats de difusió, l'organització dels participants, la preparació dels decorats, l'assaig dels números musicals, les proves de so i llums, l'elaboració de l'escaleta d'actuacions, la gestió del públic... tot això per tal que el dia de l'espectacle estigui tot controlat.

Aquesta activitat permet permet a l'alumnat d'animació aprendre de manera real a planificar, organitzar, executar i avaluar un gran espectacle, tasca que poden fer tan si treballen en l'àmbit turístic, comunitari com d'oci i lleure.
Va ser un espectacle on tothom va gaudir molt i va acabar amb tots els participants i espectadors ballant!