La Civicleta, un servei de préstec de bicicletes

L'alumnat de 2n Animació sociocultural i turística juntament amb l'alumnat de 2n de Publicitat i màrqueting han participat en una roda de premsa per a presentar el projecte CIVICLETA que han elaborat conjuntament amb la Xarxa de Centres Cívics de Tarragona.
El projecte és una proposta per a fomentar l'economia circular i la mobilitat sostenible, i pretén oferir un servei de préstec de bicicletes a qualsevol persona o entitat vinculada a Tarragona.
L'alumnat d'animació ha presentat la proposta de funcionament del servei de Civicleta amb la normativa d'ús; també han elaborat una guia de presentació del servei per a les escoles i han fet unes propostes de rutes lúdicoeducatives per a que les escoles puguin fer-les.
L'alumnat de Comerç i màrqueting ha dut a terme la creació de la imatge corporativa i el disseny del logo del projecte.
Aquest projecte d'aprenentatge i servei ha permès a l'alumnat posar en pràctica les competències professionals pròpies del cicle, i desenvolupar un projecte en un entorn real.
S'ha dut a terme una roda de premsa conjunta amb l'alcalde de Tarragona, la Xarxa de Centres Cívics, la Conselleria de Mobilitat i l'INS F. Vidal i Barraquer, per presentar el projecte. L'alumnat ha pogut explicar quina ha sigut la tasca realitzada i a l'acabar, ha fet entrega del projecte en paper