Visita a l'EMT

El passat dilluns 14 de novembre els alumnes de 2n curs de TIL, juntament amb la professora especialista en Transport Terrestre Yolanda Anguera, van anar a visitar i conèixer l’Empresa Municipal de Transports Públics de Tarragona- EMT. La Responsable de Gestió de l'Espai i Cap d’estació de l’Estació d’Autobusos, Sra. Ruiz, ens va explicar el funcionament i projectes que s’estan portant a terme en l’estació.

Posteriorment el Sr. Filgueres, del Departament de Planificació i Responsable d’Equips i Sistemes, ens va explicar i vam veure en directe el funcionament del SAE i la planificació dels serveis.

Tot seguit vam anar amb autobús cap a les cotxeres de l’EMT ubicades al P.I. Francolí, i allà ens va atendre el Cap de tràfic, Sr. Fernandez, on ens va explicar com es feien els torns de treball dels conductors i s’assignaven els vehicles i la Sra. Declara, operadora del SAE, ens va explicar: com funcionava el SAE, com s’enviava informació a temps real als conductors  i vam poder veure la ubicació i puntualitat  de cada vehicle en les línies corresponents. L’Inspector de l’EMT Manuel Dorado ens va acompanyar en tot moment i va atendre i respondre tots els dubtes que anaven sorgint als alumnes.

Va ser una visita molt interessant  i profitosa pels alumnes. Donem les gràcies a l'EMT per la col·laboració i disposició amb l’ institut i el cicle de Transport i logística, i en especial a l’Inspector Manuel Dorado, per nosaltres conegut per “Lolo”, per la seva implicació i recolzament.