Entrenaments Catskills Xarxes

El dia 25 de maig va tenir lloc al centre l’entrenament per al concurs Catskills. El concurs Catskills és una mena d’olimpiada de FP en què alumnes de centres de tot Catalunya mostren les seves habilitats en una especialitat concreta, i l’Institut Francesc Vidal i Barraquer en serà el centre organitzador de l’especialitat “Suport de xarxes” (Skill 39) en l’edició de 2023.

L’entrenament va consistir en una simulació del campionat, i va posar a prova tant a organitzadors com a concursants. En l’organització de l’esdeveniment hi van col·laborar el Departament d’Informàtica, el Departament d’Administració i Gestió i la direcció del centre. Van participar a l’entrenament els instituts Esteve Terradas i Illa de Cornellà, Badia del Vallès, Sabadell, Thos i Codina de Mataró, Montilivi de Girona, Baix Camp de Reus, Jaume Huguet de Valls, a més del Francesc Vidal i Barraquer de Tarragona. 

La jornada va començar amb una rebuda a la sala d’actes i un esmorzar a la cantina per a agafar forces. Tot seguit va començar la competició, que es va fer en una aula d’informàtica i va durar fins l’hora del dinar, que també es va fer a la cantina del centre. Finalment es va fer l’acte de cloenda i l’entrega de premis.

Els guanyadors dels entrenaments van ser l’Institut Esteve Terradas i Illa de Cornellà, que va guanyar l’or i el bronze, i l’Institut Sabadell, que va guanyar la plata. El nostre concursant Ivan Ros Godia de primer d’ASIX, tot i que no va entrar dins les tres primeres posicions va fer molt bon resultat, per tant també l’hem de felicitar per la bona feina feta i animar-lo pel campionat.

Ara a preparar-se per al concurs de veritat.