Visita a Caves Blancher i l’Espai Xocolata de la casa Simon Coll

L’alumnat de Gestió Administrativa s'ha desplaçat fins a Sant Sadurní d’Anoia per   visitar les Caves Blancher i l'Espai Xocolata de la casa Simon Coll, dues empreses familiars i històriques, i conèixer de primera mà el procés d’elaboració de dos productes diferents: el cava i la xocolata.

A les Caves Blancher, han pogut conèixer el procés íntegre d’elaboració del vi i el cava i fer un recorregut pel celler i les mines. Han visitat el museu, amb les màquines antigues, fotografies, premis i records de visitants il·lustres. Aquestes caves,  establertes a Sant Sadurní d'Anoia des de l'any 1955, acumulen en el seu haver més de 70 anys de saviesa.

A l’Espai Xocolata han posat a prova els seus sentits, amb un tast sensorial de xocolata acabada de fer. A través d'un muntatge audiovisual, s’han traslladat a una plantació de cacau per conèixer el procés de transformació de la matèria prima, i han pogut observar el funcionament de l’antic obrador, i una part de la fàbrica, on s'elaboren una de les seves especialitats: els bombons.