El passat 25 de febrer es va realitzar el talent show a càrrec de l'alumnat de 2n del CFGS d'Animació sociocultural i turística. La temàtica va estar inspirada en les revetlles de poble en la qual es van inspirar per al  decorat, el vestuari i les actuacions musicals.

En aquesta edició hi van participar alumnes de diferents estudis, on van mostrar el seu Talent  amb diversos espectacles de ball, cant i fins i tot de piano, alguns individual i d’altres en grup. 

Aquesta tasca es du a terme des del cicle d'animació, concretament del mòdul d'Animació Turística,  per aprendre a organitzar una vetllada d'aquestes dimensions,  ja que és una tasca que poden desenvolupar en el món laboral com a animadors/es d’un càmping o hotel.  L’alumnat ha realitzat el disseny de l’espectacle, el decorat, la difusió, la gestió de les inscripcions i l'organització i coordinació dels participants, i també de tota la part tècnica. A part de fer la presentació de totes les actuacions i dur a terme les actuacions musicals pròpies. És una gran oportunitat per a posar en pràctica algunes de les competències del seu perfil professional, a la vegada que organitzen una activitat on es convida a la participació de tot l'alumnat del centre.

Aquest any, degut a la covid-19 no va poder haver-hi públic presencial, però es va gravar tot l'espectacle i ja es pot veure al canal youtube del centre.