Recta final del projecte de 2n ASCiT

En el marc del projecte pedagògic “Convívium, el banquet romà”, l’alumnat de 2n ASCiT ha realitzat diverses activitats, per entendre millor aquest moment històric que hauran de recrear.

Han pogut comptar amb la visita i assessorament de Joaquín Ruiz de Arbulo, Catedràtic d’Arqueologia de l’URV i investigador de l’ICAC, al qual li van poder preguntar dubtes que tenien entorn al banquet romà, els costums, els aliments... va ser una sessió molt interessant que els hi va despertar més la curiositat pel món romà. També ja en la recta final del projecte, l’alumnat de 2n ASCiT ha realitzat una visita al local de Associació Projecte Phoenix, el grup que fa recreació històrica romana de Tarragona. Allí els hi van ensenyar com elaboren els materials que utilitzen, van veure multitud d’objectes, vestuari,... i van poder comprendre tenir una visió més completa del món romà.

Ara ja només queda la posada en escena del projecte i que la recreació històrica d’un Convívium romà serveixi per conèixer millor als nostres avantpassats!