SOM ESCOLA VERDA

Educació per la sostenibilitat

bolis

El dimarts 18 d'Octubre la responsable d'Escola Verda, Andrea Lorente, i Manel Gómez, com a Cap d'Estudis, van fer entrega dels bolígrafs recollits al hall de l'institut. Aquests bolígrafs es van donar a la Fundació Estela, una entitat sense ànim de lucre, que treballa pel desenvolupament i integració social i laboral dels disminuiïts psíquics de Tarragona.

Es van entregar els 10 kg de bolígrafs i cintes de tippex usats que els alumnes i personal del Vidal i Barraquer han anat dipositant al llarg de tot el curs 2015-16. Amb aquest bolígrafs els alumnes de la Fundació fan tot un treball pedagògic: separen les unitats i peces útils de les que no, s'agrupen, es pesen, es calcula el pes, s'embalen i finalment s'envien a una entitat que els hi paga per kg de bolígraf entregat. Amb els diners recollits es compra material per als usuaris de la Fundació o s'aprofita per abaratir les excursions o sortides.

D'aquesta manera un petit gest solidari genera tota una activitat pedagògica i un petit benefici econòmic. Des de la Fundació Estela, l'equip d'Escola Verda i Equip directiu us animem a continuar amb aquesta recollida durant a aquest curs

 

recollir bolis