CACScalenda segonesCperfilC   
pre2017 8

ACTUALITAT DEL CENTRE

 


Segones convocatòries

segonesCgran

 

Dates dels exàmens de segona convocatòria de Cicles Formatius i Convocatòria Extraordinària de Batxillerat:

 

SERVEI D'ASSESSORAMENT I SERVEI DE RECONEIXEMENT D'APRENENTATGES

{tab=Assessorament}

logo assessorament ok


SERVEI DE RECONEIXEMENT DELS APRENENTATGES

POSA EN VALOR LA TEVA EXPERIÈNCIA

Què és pot aconseguir?

Reconèixer acadèmicament els treballs i/o feines que una persona ha realitzat durant la seva vida laboral.
En el procés es verifiquen les feines realitzades i s’equiparen amb els continguts dels cicles formatius de formació professional relacionats.

S’adreça

A les persones que han complert 18 anys i poden acreditar una experiència laboral o en activitats socials d’almenys dos anys en el sector relacionat amb el cicle formatiu del qual volen reconèixer els aprenentatges.

Com funciona?

Es tracta d’un procés documental, d’entrevista, avaluació i certificació.


EL SERVEI D’ASSESSORAMENT EN LA FORMACIÓ PROFESSIONAL DEL SISTEMA EDUCATIU.

El presta el centre educatiu de forma personalitzada i té un cost de 60€ de preu públic, disposa de exempcions i bonificacions segons normativa.

Identifica i analitza detalladament les capacitats i les expectatives professionals de la persona, valorant i fent les recomanacions de les ofertes formatives que millor s’adaptin al seu perfil i interessos.

Conclou amb el lliurament de l’informe d’assessorament, requisit per presentar-se al servei de reconeixement acadèmic dels aprenentatges assolits mitjançant l’experiència laboral i on hi constarà:

 • Les recomanacions de la persona assessora.
 • L’itinerari formatiu i professional.
 • El dossier de la trajectòria professional.


SERVEI DE RECONEIXEMENT ACADÈMIC DELS APRENENTATGES ASSOLITS MITJANÇANT L’EXPERIÈNCIA LABORAL.

La persona prèviament ha d’haver rebut l’informe del servei d’assessorament en la formació professional del sistema educatiu, haver complert 18 anys i acreditar una experiència laboral o en activitats socials, d' almenys dos anys, en el sector professional relacionat amb el cicle formatiu del qual volen reconèixer els aprenentatges.

El presta el centre educatiu de forma personalitzada i té un cost determinat pel preu públic de 18€ per Unitat Formativa o 40€ per crèdit que es vol reconèixer, disposa de exempcions i bonificacions segons normativa.

Consisteix en una entrevista entre la persona i els avaluadors del centre educatiu de forma individualitzada.

Conclou amb un certificat oficial expedit pel centre educatiu a on hi constaran els crèdits, o unitats formatives i mòduls reconegudes.

Per convalidar les Unitats Formatives o crèdits certificats, la persona s’ha de matricular en el cicle formatiu corresponent acreditant els requisits d'accés.


Sol·licitar el servei?

El serveis d’assessorament es sol·licita als centres a través de les respectives pàgines web.
Per consultar Centres autoritzats: http://queestudiar.gencat.cat/ca/estudis/fp/mesures-flexib/

On puc obtenir informació?

A la web del Departament d’Ensenyament: http://queestudiar.gencat.cat/ca/estudis/fp/mesures-flexib/
Als centres que ofereixin el serveis d’assessorament i de reconeixement acadèmic dels aprenentatges presencialment o al seu web.

Calendari del procés:

Pendent de l’oferta per al curs 2017-2018.

{tab=Reconeixement}  

logo reconeixement

 

Servei de Reconeixement

 

Pendent de l'oferta per al curs 2017-2018

 

 

 

III Jornades Tècniques

IIIjornades

 


 

 

 agenda

   

 

Descarrega el programa

{aridoc engine="google" width="900" height="700"}images/JornadesTecniques/Programa__Jornades_2015v1.pdf{/aridoc}

 

Participa a les activitats per la marató de tv3

marato

En motiu de La Marató de TV3 d'enguany, els alumnes de 2n d'Animació Sociocultural i Turística de l' INS Vidal i Barraquer, proposem un seguit d'activitats el divendres 11 de desembre de 2015 amb la finalitat de sensibilitzar sobre les dues malalties que es tracten: la diabetis i l'obesitat.
Totes les activitats tenen l'eix comú de conscienciar l'alumnat del centre sobre adquirir uns hàbits de vida saludables i realitzar esport per prevenir i combatre aquestes malalties.

Les activitats que organitzarem són les següents:

 • Caminada al Pont del Diable: Els alumnes sortiran puntualment a les 9 de l'INS Vidal i Barraquer i aniran fins al Pont del Diable acompanyats d'alumnat d'Animació i professorat voluntari. L'anada serà pel camí que voreja el riu Francolí i la tornada per St. Pere i St. Pau. L'arribada està prevista a les 11 del matí al mateix INS Vidal i Barraquer.
  La caminada està destinada només als alumnes de Cicles Superiors.

 • Gimcana esportiva: Des de les 11:30 i fins les 14:30, es durà a terme tres sessions d'1h de durada per participar en una gimcana al pati de l'institut. Per a poder realitzar aquesta activitat es donarà als alumnes un passaport que hauran d'omplir així que vagin passant per les diferents activitats de la gimcana. Algunes activitats: KO Basquet, cursa de sacs, futbol en parelles, mossegar la poma... i d'altres d'aquest estil.

 • Zumba: Des de les 11:30 i fins les 14:30, es duran a terme tres sessions de Zumba al pati de l'institut simultàniament amb la Gimcana. Cada sessió s'estructura:
  • 15 min destinats a assajar la coreografia de La Marató
  • 40 min de sessió de zumba.

A les 14h tot l'alumnat del centre que ha participat a l'assaig queda convocat al pati per a fer la ballada conjunta de la coreografia de la Marató.

Es recomana portar roba còmoda per a la realització d'aquestes tres activitats.

 • Batuts saludables: A les 11 i fins les 11:30 es realitzarà la venda de batuts de fruita al vestíbul de l'institut. Els batuts tindran el preu d'1 euro destinat a La Marató

* Per participar a cadascuna de les activitats es proposa l'aportació d'1 euro solidari per participant que anirà destinat íntegrament a La Marató de TV3.

MÈTODE D'INSCRIPCIÓ A LES ACTIVITATS:

El dilluns 30 a segona hora desprès del pati, l'alumnat de 2n ASCiT passarem per les classes informant de les activitats i repartint el flyer d'inscripció que heu rebut en document adjunt. Els grups durant la classe de tutoria decideixen en quines activitats volen participar (per la bona organització del centre, ha de ser el grup sencer) i lliuren la butlleta a una bústia que posarem a consergeria. Termini de lliurament: el dimecres dia 2.
Les hores que el grup no participi en les activitats es farà classe. El grup que decideixi participar a la gimcana i/o zumba, només podrà ser en una sessió de les tres possibles i ha de baixar al pati amb el professor/a corresponent.
A les 14h es farà la coreografia conjunta de la MARATÓ amb tots els grups que vulguin i l'hagin assajat prèviament.

        cartellP    Flyer marato tv3

 

       pdfConsulteu la distribucio horaria d'activitats de la Marató pel divendres

 

VIDAL I BARRAQUER EMPRÈN

vibEmpren

CONCURS DE PROJECTES VIDAL I BARRAQUER EMPRÈN 2016-2017

Concurs Vidal i Barraquer emprèn 2016-2017 per creació d'empreses i sense creació (docents) i social. Dotació total de 3000€ repartit entre totes les famílies.

 


 

pdfIco Bases del concurs


pdfIco
 Annex-1