Oferta 2024/COM07

Codi 2024/COM07 OPERADOR/A DE TRÀFIC
Data publicació: 18/03/24
Data límit presentació: AMPLIACIÓ TERMINI 20/05/24
Descripció de l’oferta de treball: Agència de transport situada a Tarragona busca un/a operador/a de tràfic per a les seves oficines.

Perfil Professional: Titulats/des
Ubicació: Tarragona
Funcions: 
En dependència del responsable de Logística, la persona seleccionada s’encarregarà de gestionar la coordinació i la informació relacionada amb el transport, col·laborant estretament amb els proveïdors. La seva responsabilitat principal serà coordinar les càrregues fins a les entregues de destinació, garantint la puntualitat i el control de costos. Acceptarà comandes, es gestionarà amb els transportistes i mantindrà una comunicació diària amb els proveïdors assignats per la companyia. El principal mètode de transport és el ferroviari.


Tipus de contracte: Contracte indefinit
Tipus de jornada: Jornada completa
Horari: L’horari és flexible, estan parlant de fer de 8:30 – 17:30h / 9-18:00h de dilluns a divendres, però es pot parlar.
 
Requisits:
Titulació: CFGS TIL, imprescindible tenir la Competència professional per al transport per carretera de mercaderies i viatgers
Sou: Segons conveni
Idiomes: Nivell alt en idioma francès
Experiència: Mín. 2 anys

Competències professionals: Disponibilitat d’aprenentatge, Resolució de conflictes, Treballar en un entorn internacional

Altres: