Oferta 2024/AD09

Codi 2024/AD09- Auxiliar administratiu/va
Data de publicació: 29/04/24
Presentació CV: Ampliem termini 30/06/24!!
Descripció de l’oferta de treball: Empresa immobiliària de la ciutat de Tarragona està buscant un/a auxiliar administratiu/va per mantenir la continuïtat del treball i contribuir al creixement permanent de l’empresa.

Perfil: cicle formatiu d’administració
Dirigida a: Titulats/des i/o estudiants
Ubicació: Tarragona
Funcions: 
És crucial trobar algú amb un perfil versàtil, ja que s’encarregarà de diverses tasques delegades pel cap, assumint les tasques que inclouen per exemple, visites als pisos de lloguer, aquesta activitat no és freqüent, és una part integral del rol, per tant, la disposició a assumir-la és crucial.

Tipus de contracte: Indefinit
Tipus de jornada: compromís de temps complet (37,5 hores setmanals d’octubre a juliol i 35,5 de juliol a octubre) i tingui la intenció de romandre a llarg termini dins de l’empresa.
Horari: de 9:30 a 17h
Requisits:
Coneixements mínims: xx
Valorable: XX
Idiomes: Indispensable el domini del Català, que es tingui coneixement de l’anglès i es valorarà positivament el Castellà i altres idiomes.
Experiència:  No es requereix
Salari brut anual: XX
Competències personals:  Capacitat per comunicar-se, Iniciativa pròpia, Capacitat de treballar en equip i cooperació, Disponibilitat d’aprenentatge, Disposició per a la responsabilitat, Productivitat i compromís, Empatia, Resolució de conflictes.
Altres: Es valorarà enormement la proactivitat, la capacitat d’aprenentatge i la motivació per treballar.
Si creus que tens les habilitats i la dedicació necessàries per aquesta oportunitat, envia el teu currículum i una carta de presentació a borsatreball@vidalibarraquer.net
 
Unir-te a l’equip significa ser part d’una empresa compromesa amb la transparència i amb creixement continu.