Ajuda  pas a pas sobre el procés de preinscripció i matrícula CFGS (Informació provisional subjecta a possibles canvis del Departament d'Educació. Pendent de publicar algunes dates. Abans de començar la preinscripció reviseu aquesta informació un altre cop.

1. Preinscripció
2. Reclamacions
3. Llista de sol·licituds resoltes les reclamacions
4. Llista ordenada definitiva
5. Llista d'alumnes admesos i llista d'espera
6. Matrícula.
7. Llista d'espera.

1. Preinscripció (10 al 17 de juny). Fora de termini

Avís: Les dates proposades a continuació són provisionals i poden variar en funció de l'evolució de la pandèmia.

2. Reclamacions (del 14 de juliol fins a les 13 hores del 16 de juliol):Fora de termini

3. Llista de sol·licituds amb la puntuació un cop resoltes les reclamacions (20 de juliol): consultar la publicació en el següent enllaç.

4. Llista ordenada definitiva (23 de juliol): consultar la publicació en el següent enllaç.

5. Llista d'alumnes admesos i llista d'espera (30 de juliol): consultar la publicació d'alumnat en el següent enllaç.

6. Matrícula (1 al 7 de setembre): L'alumnat admès haurà de formalitzar la matrícula en el termini establert i de forma presencial en horari de 10 a 13 hores (L'alumnat del centre ha de formalitzar la matrícula preferentment de forma telemàtica mitjançant eSecretaria). Caldrà portar obligatòriament, molt important que no us deixeu res:

  • 1 fotografia tipus carnet.
  • 1 còpia dni, nie o en el cas de no disposar d'aquests documents, el passaport.
  • Menors d'edat una còpia dni o nie del pare o de la mare o tutor/a legal.
  • 1 còpia targeta sanitària.
  • 1 còpia i l'original de la documentació que permet obtenir bonificació del preu públic, (carnet, títol, certificat, resguard beca, ordre, etc..). Exemples: beca, família monoparental, família nombrosa.
  • Original i còpia resguard títol Batxillerat, o bé certificat qualificacions finals de batxillerat, o bé certificat de prova d'accés a CFGS, o bé certificat CFGS / BUP / COU o d'altres.
  • El dia de la matrícula us informarem de com fer els pagaments. El preu de la matrícula, en el cas del preu públic, és possible fer-lo en dos terminis de l'1 al 7 de setembre i de l'1 al 9 d'octubre.
  • Full de matrícula. (En el cas de no poder imprimir i completar, el facilitarem en el centre però mireu de portar un bolígraf).
  • Mascareta obligatòria per accedir al centre.
Per tal d'organitzar la matrícula i evitar cues innecessàries s'ha establert el següent horari i calendari de matrícula de Cicles Formatius:
Dia 1 de setembre de 9:00 a 11:00 hores: alumnat de la família de Comerç. 
Dia 2 de setembre de 9:00 a 11:00 hores: alumnat de la família d'Administració. 
Dia 3 de setembre de 9:00 a 11:00 hores: alumnat de la família d'Informàtica. 
Dia 4 de setembre de 9:00 a 11:30 hores: alumnat de la família de Serveis. 
Dia 7 de setembre de 9:00 a 11:00 hores:  alumnat que no hagi pogut fer la matrícula en els dies assignats.
 
Mireu de respectar el calendari i l'horari per la situació sanitària actual.
 
Us recordem que podeu autoritzar a qualsevol persona la formalització de la matrícula. Únicament haureu de portar un full d'autorització manuscrit signat perr l'alumne/a i tota la documentació.
 
Una vegada formalitzada la matrícula presencialment haureu de fer l'abonament del preu de matrícula en el banc i pujar en aquest enllaç una còpia del resguard:  https://forms.gle/RqeuWziG6ZotcGk6A (En el cas de seleccionar el pagament en dos terminis, el segon resguard també l'haureu de pujar amb aquest formulari).


7. Llista d'espera: finalitzada la matrícula, oferim les places vacants. Sentim comunicar-vos que en el cas de CFGS únicament hi ha places vacants sense llista d’espera del CFGS d’Animació Sociocultural i Turística i 2n curs del CFGS Màrqueting i Publicitat per l’alumnat que té la titulació de GEVESCO.

En el següent enllaç podreu trobar la llista d’espera amb l’assignació de places vacants. Penseu que les places s’han repartit proporcionalment tal i com s'indica en la normativa, en relació a la via d'accés 1, 2 i 3.

Si veieu les vostres dades marcades amb retolador marcador groc o verd en el llistat  i en el cas que estigueu interessats/des en agafar la plaça, haureu d'enviar un correu a l'adreça del centre: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. abans de les 24 hores d’avui mateix dia 8 de setembre.

El color groc significa que us han ofert una plaça del mateix torn que havíeu demanat. En el cas del marcador de color verd significa que les places vacants del torn de tarda s’ofereixen a l’alumnat de llista d’espera del torn de matí.

Tot i això es mirarà de contactar per telèfon i correu electrònic per tal de notificar-vos la possibilitat d'obtenir una plaça vacant. 

El dia 10 de setembre a les 10:00 hores s’obrirà un formulari per  demanar plaça sense llista d’espera en el CFGS d’Animació Sociocultural i Turística, en la resta de cicles no hi ha places vacants.

Degut a la gran demanda de places de llista d'espera, sentim comunicar-vos que no queden places vacants.

Us recordem que únicament hi ha llista d'espera en els estudis i centre que s’ha demanat en primer lloc.

Us volem agrair el vostre interès per haver-nos triat i sentim molt aquells casos en els quals no heu pogut obtenir una plaça en el nostre centre. Podeu mirar altres centres i la IOC.