CACScalenda segonesCperfilC   
pre2017 8

ACTUALITAT DEL CENTRE

 


Festa del finalista 2017

  

Graduació de la promoció 2015-2017 d'FP dual

Programa de l'acte de graduació de la promoció 2015-2017 d'FP dual a les comarques de Tarragona, previst pel proper dilluns dia 19 de juny a les 18:30 al Teatre del Complex Educatiu

Register to read more...

Tarragona impulsa

Finalitza amb gran èxit el curs de Joves per l'Ocupació de Tarragona Impulsa.

El programa "Joves per l'Ocupació" presenta un caràcter integral, incorporant la funció d'orientació, formació professionalitzadora, pràctiques professionals i contractació laboral. 

 

Register to read more...

Concurs YOUNG BUSINESS TALENT

Els alumnes d' ADIR 1 A (Assistència a la direcció) de l'intitut Vidal i Barraquer han quedat semifinalistes del concurs a nivell nacional de YOUNG BUSINESS TALENT del simulador empresarial, on han participat més de 2.000 grups de tota Espanya. Una experiència molt gratificant perquè han pogut veure la realitat empresarial des de tots els departaments de l'empresa. També han participat alumnes de GA 2A i ADIR 2 A, dirigits per la professora Ina Matínez Simón.

Register to read more...

Entrevista amb el President Carles Puigdemont

Els alumnes de Periodisme de 1r de Batxillerat van contactar amb l’actual president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, per realitzar una entrevista pel seu projecte “El País de los estudiantes”. Degut a que la resposta no ens va arribar a temps de publicar-la al diari, volem compartir-la ara pel seu interès.

Register to read more...