Graduació de la promoció 2015-2017 d'FP dual

Programa de l'acte de graduació de la promoció 2015-2017 d'FP dual a les comarques de Tarragona, previst pel proper dilluns dia 19 de juny a les 18:30 al Teatre del Complex Educatiu

Register to read more...

Tarragona impulsa

Finalitza amb gran èxit el curs de Joves per l'Ocupació de Tarragona Impulsa.

El programa "Joves per l'Ocupació" presenta un caràcter integral, incorporant la funció d'orientació, formació professionalitzadora, pràctiques professionals i contractació laboral. 

 

Register to read more...

Concurs YOUNG BUSINESS TALENT

Els alumnes d' ADIR 1 A (Assistència a la direcció) de l'intitut Vidal i Barraquer han quedat semifinalistes del concurs a nivell nacional de YOUNG BUSINESS TALENT del simulador empresarial, on han participat més de 2.000 grups de tota Espanya. Una experiència molt gratificant perquè han pogut veure la realitat empresarial des de tots els departaments de l'empresa. També han participat alumnes de GA 2A i ADIR 2 A, dirigits per la professora Ina Matínez Simón.

Register to read more...

Entrevista amb el President Carles Puigdemont

Els alumnes de Periodisme de 1r de Batxillerat van contactar amb l’actual president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, per realitzar una entrevista pel seu projecte “El País de los estudiantes”. Degut a que la resposta no ens va arribar a temps de publicar-la al diari, volem compartir-la ara pel seu interès.

Register to read more...

Xerrada-col·loqui alumnes Gestió de Vendes i Espais Comercials

Els alumnes del CFGS de Gestió de vendes i Espais Comercials van assistir a la xerrada-col·loqui que els va fer Daniel Martin Guzman, gestor comercial a Estrella Damm i antic alumne de l'institut.

Register to read more...

Alumnes de DAM guayen la 7a edició de Webs al punt .cat

Aquest dilluns 15 de maig s'han publicat els guanyadors de les diverses categories de la darrera edició del concurs Webs al punt .cat. El nivell dels participants ha sigut molt alt i ha costat molt triar un sol guanyador en algunes categories. Per aquest motiu s'ha premiat més d'un projecte en les categories Batxillerat – Cicles Formatius de Grau Mitjà i Cicle, Cicle Formatiu de Grau Superior i Futurs Periodistes.

Register to read more...

Debat europeu de Plastics Europe

Dijous passat el nostre centre va participar en la fase espanyola del  debat europeu de Plastics Europe amb tres alumnes de 1r i 2n de batx i acompanyats per la professora Carmen Alvarez. 

Register to read more...