erasmus

 

Model de sol·licitud

 Descarregueu aqui el model de sol·licitud de beques ERASMUS

1.Bases de la convocatòria

L’objecte d’aquestes subvencions és la realització d’estades formatives, per part de l’alumnat que cursa els darrers cursos, en empreses o institucions ubicades en altres països de la UE, amb la finalitat de conèixer la seva realitat sociolaboral, adquirir experiències en la seva especialització i practicar l’idioma del país d’acollida.

2.Qui pot sol·licitar una beca Erasmus - Pràctiques

Podrà sol·licitar una beca Erasmus:

  • L’alumnat de l’Institut Vidal i Barraquer, de qualsevol Cicle formatiu de Grau Superior que aquest curs 2017-18 estigui matriculat a 2n curs o bé a 1r curs en les especialitats que tinguin compactada la FCT entre 1r i 2n al seu pla d’estudis.

3.Requisits de les estades

Les estades es duran a terme en empreses o institucions d’altres països de la Unió Europea, que puguin oferir llocs de pràctiques adaptats al perfil professional de l’alumnat participant.
Els tutors faran el seguiment i gestió de les pràctiques.
La durada de les pràctiques haurà d’ésser de 2 mesos.
Les estades hauran de desenvolupar-se durant l’any 2018, tornant no més tard del 31 d’octubre, d’acord al pla d’estudis de cada cicle formatiu.

4.Procediment de sol·licitud

Per poder participar al programa de mobilitat Erasmus, l’alumnat sol·licitant haurà de presentar la documentació següent:

  1. Imprès de sol·licitud.
  2. Carta de motivació.
  3. Currículum europeu (Europass). http://europass.cedefop.europa.eu
  4. Documents que acreditin el coneixement d'idiomes (si s'escau).

5. Termini de presentació de sol·licituds

La sol·licituds es podran presentar del dia 16 d'octubre de 2017 i fins el dia 3 de novembre de 2017, a la coordinadora pedagògica del centre. (Prefectura d'estudis)

6. Criteris de selecció

Es prioritzarà la sol·licitud dels alumnes pertanyents als cicles en què els aprenentatges que es poden adquirir a través de la mobilitat internacional formen part del seu currículum.
Per seleccionar l’alumnat que rebrà les beques, es valorarà el grau d' aprofitament del cicle que fa l’alumne/a ( notes acadèmiques, assistència, treball i comportament a classe) i d’altres aspectes extra acadèmics com el grau d’autonomia i sociabilitat així com a la seva capacitat d’adaptació i resolució de conflictes.
També es tindrà en compte el coneixement mínim d’idioma del país de l’estada i el currículum vitae.

RESOLUCIÓ DE LA CONVOCATÒRIA

La resolució de la convocatòria es publicarà al taulell d’anuncis el 15 de desembre.
.
Per a més informació:
- envieu un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.